Υποστήριξη Στέγης Θηλέων Π. Φαλήρου

Η Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου Άγιος Αλέξανδρος΄ φιλοξενεί 15 κορίτσια από 6 έως 21 ετών που προέρχονται από ένα κακοποιητικό και παραμελημένο οικογενειακό περιβάλλον. Η ΑΠΑΝΕΜΗ ΣΤΕΓΗ με την υποστήριξη όλων σας, βρίσκεται στο πλευρό τους προσφέροντας μέχρι σήμερα τα εξής:
– Καθημερινή κάλυψη των διατροφικών αναγκών των κοριτσιών της Στέγης σε τυροκομικά και αλλαντικά είδη με την υποστήριξη της εταιρείας ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ και Τροφοδότης Α.Ε. (Από τον Απρίλιο 2023 και εφεξής)
– Παράδοση ρούχων και 40 πακέτων ειδών προσωπικής υγιεινής και φροντίδας από την εταιρεία ΟPTIMA INTERNATIONAL SHIPBROKING SERVICES SA (15.6.23)
– Ανανέωση του χώρου εργασίας του προσωπικού με την παροχή 4 νέων γραφείων (20.6.2023)
– Ενεργή συμμετοχή στη διοργάνωση BAZAAR με σκοπό τη συγκέντρωση εσόδων (22.6.23)
– Δωρεά σχολικών ειδών και βιβλίων (22.6.23)
– Ανανέωση κήπου. Πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και δεντροφύτευση, αγορά και τοποθέτηση τραμπολίνου με δίχτυ ασφαλείας, καλαμωτών περιμετρικά του κήπου καθώς επίπλων εξωτερικού χώρου (ξαπλώστρες, καρέκλες, παγκάκια, τραπέζια, ομπρέλα, σκαμπό). (20.6.23 και 4.7.23)

Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας αυτών των παιδιών και σας ευγνωμονούμε για την υποστήριξή σας.
Σας προσκαλούμε να συνεχίσετε να στέκεστε στο πλευρό μας και να μοιραστείτε αυτό το μήνυμα για να φέρουμε ακόμα περισσότερη βοήθεια και χαμόγελα σε αυτά τα παιδιά που τόσο το χρειάζονται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο