3ο Φεστιβάλ Strong Me

Aγαπημένοι μας φίλοι και συνοδοιπόροι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΑΠΑΝΕΜΗ ΣΤΕΓΗ θα συμμετάσχει στο «3ο Φεστιβάλ για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας», που διοργανώνει το Κίνημα για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας – STRONG ME και θα διεξαχθεί στις 17,18 και 19 Μαΐου στο Σεράφειο Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει πληθώρα δράσεων, συζητήσεων, εργαστηρίων, αθλητικών και καλλιτεχνικών δρώμενων για παιδιά και ενήλικες. Θα συμμετέχουν πολλοί φορείς και οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, καθώς και στην υποστήριξη των θυμάτων.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων στο link που ακολουθεί : Πρόγραμμα Φεστιβάλ

Η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων – συναντήσεων προωθούν σημαντικά τη συζήτηση για αποτελεσματικές λύσεις στο κοινωνικό θέμα της έμφυλης βίας και η παρουσία σας δίνει ένα ηχηρό μήνυμα ότι όλοι μαζί ενωνόμαστε για ένα τόσο σημαντικό για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και σωματική και ψυχική υγεία, σκοπό.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί, να γίνουμε όλοι μέλη μια σημαντικής πρωτοβουλίας που ευαισθητοποιεί και ενώνει για τον αγώνα υπερ της ελευθερίας και της ισότητας
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να συνδράμετε με οποιοδήποτε τρόπο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με e mail ή τηλεφωνικά.
Για ακόμα μια φορά υπολογίζουμε απέραντα στην στήριξή σας με την πολύτιμη παρουσία σας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο