Η Απάνεμη Στέγη υπολογίζει στη στήριξη σου !

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ!

Η ΑΠΑNEMH ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ !

Η ΑΠΑΝΕΜΗ ΣΤΕΓΗ μέχρι και σήμερα υλοποίει καθημερινά το έργο της με την συνδρομή των μελών και δωρητών της αλλά και με την εμπιστοσύνη σας!
Όλα τα μέλη της ΑΠΑΝΕΜΗΣ ΣΤΕΓΗΣ είναι οι αρωγοί στο έργο μας!
Καλούμε, όλους εσάς που επιθυμούν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο, με αγάπη και σεβασμό, να γίνουν μέλη της ομάδας μας!

Με την είσοδό σας, ως ΜΕΛΗ και την προσφορά σας, βοηθάτε στην υλοποίηση των στόχων μας, οι οποίοι δεν είναι άλλοι, παρά η αρωγή για τον άνθρωπο και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες!
Η ανάγκη για τη δημιουργία ανθρώπινων δεσμών και σχέσεων αλληλεγγύης είναι στην φύση μας . Η «Απάνεμη Στέγη» είναι μια ομάδα ανθρώπων που πιστεύουν ότι η διαδικασία της προσφοράς οφείλει να γίνεται με σεβασμό στον δωρητή και στον ωφελούμενο. Λειτουργεί από το 2022, κατόπιν μιας ομάδας φίλων που απλά «θέλουν να βοηθήσουν» και αναπτύσσει σταθερά βήματα στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς για άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, δείχνοντας ιδιαίτερη μέριμνα για τα παιδιά. Αν και εσείς απλά «θέλετε να βοηθήσετε» , σας καλούμε να μας γνωρίσετε και αν η φιλοσοφία και οι στόχοι μας, σάς ταιριάζουν, σας καλούμε να γίνετε μέλη της ομάδας μας!

Περισσότερες πληροφορίες για τους στόχους και τις δράσεις μας στο https://apanemistegi.gr/

Μπορείτε να ενισχύσετε το έργο της ΑΠΑΝΕΜΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΑΜΚΕ για την υλοποίηση των δράσεων μας καταθέτοντας όποιο ποσό επιθυμείτε, στον τραπεζικό λογαριασμό, στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΑΠΑΝΕΜΗ ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
IBAN: GR36 0172 0500 0050 5010 8177 751
BIC: PIRBGRAA

Μετάβαση στο περιεχόμενο