Η Νικολέτα αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες και μας καλεί να τη στηρίξουμε!

Η Νικολέτα αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες και μας καλεί να τη στηρίξουμε !

Η Νικολέτα είναι 57 ετών και πάσχει από καρκίνο , ο οποίος έχει κάνει μετάσταση σε ζωτικά όργανα , κάτι που της προξενεί αφόρητο πόνο . Νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή σε καταστολή σε νοσοκομείο της Κύπρου , προκειμένου να λαμβάνει ανακουφιστική φαρμακευτική αγωγή για τους πόνους. Η οικογένεια της είναι στο πλευρό της , βιώνοντας την τραγική κατάσταση του να βλέπεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να υποφέρει.
Η σοβαρότητα της ασθένειας της Νικολέττας επιβάλει τη νοσηλεία της , κάτι που επιβαρύνει σημαντικά την οικογένεια της με το κόστος .
Η οικογένειά της Νικολέτας αδυνατεί να καλύψει τις αυξημένες οφειλές στο νοσοκομείο με το ποσό να ανέρχεται στα 14.000. Οι άνθρωποι αυτοί κάνουν μια υπέρβαση να καλύψουν ό,τι μπορούν αλλά είναι αδύνατο να καλύψουν όλο το ποσό .
Σας καλούμε να συμμετέχετε στην υποστήριξη της Νικολέτας και της οικογένειας της . Κάθε ενίσχυση είναι ευπρόσδεκτη και θα τους ανακουφίσει σημαντικά , καθώς μαζί με τη θλίψη για την ασθένεια του δικού τους ανθρώπου , έχουν να αντιμετωπίσουν τις πιέσεις για να καταβάλλουν τα χρήματα που οφείλουν .
Παρακαλούμε μοιραστείτε αυτό το μήνυμα και βοηθήστε μας να δώσουμε «μια ανάσα» στην οικογένεια της Νικολέτας . Οι μικρές πράξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR36 0172 0500 0050 5010 8177 751
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΠΑΝΕΜΗ ΣΤΕΓΗ ΑΜΚΕ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: Νικολέττα
Ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ δωρητή

Για περισσότερες πληροφορίες: Τ. 210992 0551, E. [email protected]

Μετάβαση στο περιεχόμενο