Στηρίζουμε την Άρτεμη

Το απότοκο της βούλησης της ΑΠΑΝΕΜΗΣ ΣΤΕΓΗΣ κλητεύεται σήμερα να εκκαλέσει και να συντονίσει όλες τις δυνάμεις του, αλλά και των συνανθρώπων γύρω μας, για να συμμετάσχει και να συνδράμει σε ένα τεράστιο αγώνα ενός σχεδόν 10χρόνου κοριτσιού το οποίο γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση τον Αύγουστο του έτους 2014!

Με την πρόωρη γέννησή της (στις 30 εβδομάδες), προκλήθηκε αμέσως την ώρα της γέννησης η πάθησή της, η οποία διαγνώσθηκε αμέσως, χωρίς όμως τότε να μπορέσουν να αντιληφθούν την έκταση της ζημίας!

Από 5 κιόλας μηνών βρίσκεται σε θεραπείες (επέμβαση επιμήκυνσης μυών κάτω άκρων, 2 εκχύσεις botox, 1 έκχυμα block αλκοόλης κοκ…) χωρίς, μέχρι και σήμερα, να έχει χάσει την ελπίδα της αλλά και το αθώο χαμόγελό της, όπως και η μητέρα της διότι ο πατέρας της έφυγε από την ζωή όταν η Άρτεμη ήταν 5 χρονών !

Κατόπιν όλων αυτών η παιδονευρολόγος σύστησε την πρωτοποριακή ιατρική μέθοδο η οποία λέγεται ΡΙΖΟΤΟΜΗ!

Η ΡΙΖΟΤΟΜΗ, είναι μια επέμβαση στην ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ, η οποία θα εξαλείψει την ΣΠΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ της και έτσι οι θεραπείες θα μπορέσουν να φέρουν αποτέλεσμα!

Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ αυτή μέθοδος διενεργείται μόνο στην Αμερική, στο St. Louis , Missouri, με τον κατ’ εξοχήν εξειδικευμένο στις επεμβάσεις αυτές, γιατρό Dr Parκ!

Το κόστος όλης αυτής της σωτήριας, για να καταφέρει να σηκωθεί και να τρέξει η Άρτεμη, επέμβασης ανέρχεται στο ποσό των ΕΥΡΩ 100.000,00!

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας να στηρίξουμε αυτόν τον αγώνα, του πλάσματος αυτού, με κάθε δυνατή από τον εκάστοτε συνοδοιπόρο, οικονομική βοήθεια!

Η ΑΠΑΝΕΜΗ ΣΤΕΓΗ θα συντονίσει όλες τις δυνάμεις της για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος με φως και αγάπη για την Άρτεμη την ίδια αλλά και για την οικογένειά της!

Στηρίζουμε με τραπεζική κατάθεση:

Τράπεζα Πειραιώς: GR3601720500005050108177751

Αιτιολογία: ΑΡΩΓΗ ΑΡΤΕΜΗΣ & το ΑΦΜ του δωρητή
Μετάβαση στο περιεχόμενο